Het vrijwilligen kan beginnen
Door: Edwin
25 Januari 2006 | Tanzania, Arusha
Heb de afgelopen dagen allemaal berichtjes en foto's geplaatst, van November en DeEcember. Ondertussen is er weer veel gebeurd, maar daar komen weer nieuwe berichtjes over, allemaal achteraf.
Ik heb vrijwilligerswerk gevonden, en ga vandaag beginnen in Ngaramtoni bij OSOTWA (www.osotwa.com), Yuca is hier eindelijk drie weken geweest, helaas (alweer weg), we hebben in een villa met zwembad gewoond, Safari gedaan (Kili werd verhinderd door een drempeltje), nieuwe vrienden gemaakt, en vandaag verhuis ik dus naar n klein dorpje. dit betekend dat ik nauwelijke meer internettoegang heb, alleen als ik naar Arusha toe ga. Er komen dus wel nieuwe verhalen en foto's aan, maar het kan ff duren!
Veel liefs, en bedankt voor alle leuke reacties!
Edwin
25 Januari 2006 - 11:08
Gees:
veel succes met verhuizen.en veel plezier met het vrijwillegerswerk!!dikke kus uit Assen. -
25 Januari 2006 - 20:13
Pa En Ma:
Het is en blijft erg leuk zoals je schrijft. Schitterend wat je allemaal ziet en meemaakt.
Succes met je taak. -
25 Januari 2006 - 21:22
Matthijs:
Leuk om weer van je te horen! Veel succes met je nieuwe baan! -
26 Januari 2006 - 17:26
Alain Bos:
Jee, veel plezier & tot het volgende verhaal !!!
grtjs + liefs
Alain -
27 Januari 2006 - 15:46
Rikkert:
H -
27 Januari 2006 - 15:49
Rikkert2:
ey!
Jammer dat je nu weinig net gaat hebben. Maar daarvoor ben je ook niet in Afrika natuurlijk. veel plezier in het kleine derpje. -
11 Februari 2006 - 21:36
Saskia:
mi gudu, leueke verhalen en prachtige foto's!!
veel succes met het vrijwilligen! ik mail je op je yahoo om mijn ' update' te geven ;-)
groetjes en een bigi brasa! -
14 Februari 2006 - 22:32
Margo:
Gaaf zeg, als ik dit allemmaal zie en lees, wil ik maar 1 ding en dat is TERUG NAAR AFRIKA. Succes verder en je moet echt wennen als je ooit terug ben.Denk daar maar niet aan.Groetjes. -
17 Februari 2006 - 09:27
Erwin:
He Ed, ziet er allemaal erg indrukwekkend uit. Zeker vanuit mijn werkplek hier in Den Haag. De enig wilde beesten die ik hier zie bewegen zich voort in stalen kooiconstructies. Gevaarlijk zijn ze meestal niet, maar er zijn uitzonderingen natuurlijk. Daanrnaast bestaat de natuur uit platgedrukt en samengeperst steen (geen bergen) met witte lijnen en pijlen. Verder zie je nog dunne bomen die licht geven in het donker en bomen met ronde rood/witte bloemachtige dingen. Tot zover de natuur waar ik elke dag op uit kijk.
Leuk om je verhalen te lezen en je foto's te bekijken! Succes met werken.