Nieuwe foto
Door: Edwin
20 Februari 2006 | Tanzania, Dodoma
Wellicht dat ik straks nog een berictje met foto;s plaats over de cultural tours die Yuca en ik in Januari hebben gedaan, en daarna zal ik eens uitweiden over het vrijwilligerswerk, maar eerst nog even de achterstand inhalen! Hebt geduld!
Verder gaat alles hier goed, ik zit alweer een paar weken bij m'n gastfamilie, het project loopt goed, behalve dat tanzania wordt geteisterd door enorme droogte. Dat betekent naast hongersnood & ellende ook nauwelijks electriciteit, aangezien Tanzania aangewezen is op stuwdammen.. Gelukkig kan ik af en toe in het kantoor van MDF in Arusha gebruik maken van hun computers die op generatoren draaien.. Binnenkort dus meer gedetailleerde info over mijn dagelijks leven in Ngaramtoni!
Veel plezier met de foto's.
Ik heb nieuwe foto's geplaatst bij "Mount Meru" zie bericht eind November). Eindelijk heb ik de foto;s van Sylla uit Vietnam ontvangen. Hulde aan de foto's van Sylla!
20 Februari 2006 - 11:17
Ria Van MDF:
Heb je helemaal geen flamingo's in de Ngorongoro krater gezien? Bij die drinkplek waren toen honderden flamingo's!! -
20 Februari 2006 - 11:35
Edwin:
De Flamingo's hadden een dansconcour in Spanje...
Ze vlogen net weg, te zien aan de wolk van roze vleugels aan de horizon. -
21 Februari 2006 - 10:03
Roos:
Superleuk om te lezen en vooral de foto's te zien. Ik heb twee jaar geleden een klein half jaar mijn stage gelopen in Moshi, vlakbij Arusha en nog dichterbij de Kili. Prachtige foto's heb je gemaakt, petje af!
Genietse nog, groetjes Roos -
21 Februari 2006 - 16:06
Pa En Ma:
Prachtig Ed, de foto's Nog even en we kunnen een aantal zaken zelf bekijken. -
02 Maart 2006 - 12:35
Gees:
mooi verhaal en prachtige foto"s!!!!! -
10 Maart 2006 - 12:16
Margo:
Hoe ben je aan die contacten/ vrijwilligerswerk gekomen, via via of veel uitzoekwerk vooraf?
Super mooie foto's trouwens.Ook groetjes van Matthijs.